Trenutno pregledavate Trener Torina Jurić kritizirao je Radonića nakon poraza u utakmici

Trener Torina Jurić kritizirao je Radonića nakon poraza u utakmici

Torino je 1. ožujka 2023. izgubio 2-4 na gostovanju kod rivala Juventusa u 24. kolu Serie A. Torino je vodio dva puta u prvom poluvremenu, ali je Juve dva puta izjednačio, dok je Juve zabio dva gola u drugom. poluvrijeme za pobjedu od 4-2.

Jurić je započeo riječima: “Razočaran sam rezultatom ovog derbija, ali imam puno pozitivnih stvari za reći o načinu na koji su igrači interpretirali igru i kako je poboljšati. Poveli smo, zabili smo dva gola.mogli smo bolje kontrolirati utakmicu, ali smo bili malo bojažljivi. Malo nam je pala koncentracija u završnici i zbog toga smo primili još dva gola.”

Došlo je do zastoja u utakmici kada je Torino uveo Radonića u 49. minuti kada je rezultat još uvijek bio izjednačen na 2-2, ali je Radonić ponovno isključen nakon samo 14 minuta, a nedugo prije njega Bremer je u dresu Juventus dres 2023, zabio je glavom i vratio Juve u vodstvo. Jurić je poimenično kritizirao Radonićev odnos prema igri: “Postoje neke stvari kod Radonića koje mi je teško razumjeti, nedostatak respekta prema ovom derbiju. Trebao je učiniti više i morao je respektirati igru, ali nije. Igrač ima sposobnosti, ali nije napravio ono što sam od njega tražio. Pokušavao sam od njega napraviti kompetentnog igrača zadnjih šest mjeseci, ali nisam u tome uspio.”

27-godišnji Radonić, srpski reprezentativac, predstavljao je Srbiju na Svjetskom prvenstvu 2018. i 2022. godine. No, nakon toliko javnih kritika od strane izbornika Jurica, Radonićeva budućnost u Torinu je upitna. Što mislite, fanovi? Kakvi su Radonićevi izgledi? Je li pristup menadžera Torina Jurića primjeren? Dobrodošli su vaši komentari i retvitovi. Imamo nekoliko jeftini dres (personaliziranih) za one koji vole nogomet, nose isti model svog idola i obraćaju pažnju na uzbudljivije utakmice!

Odgovori