Trenutno pregledavate Real Madrid je pobijedio Yadh Crescent rezultatom 5-3

Real Madrid je pobijedio Yadh Crescent rezultatom 5-3

Dugo očekivano finale Svjetskog klupskog prvenstva igraju Real Madrid i Riyadh Crescent. U prvom poluvremenu Benzema, koji je nosio Real Madrid Dres, asistirao je Viniciusu za pogodak, a Valverde je postigao još jedan pogodak za Real Madrid. Naknadno je igrač Riyadh Crescenta povukao jedan gol, a Real Madrid je na poluvremenu privremeno vodio protivnika 2-1. Nakon što je promijenio strane u ponovnoj borbi, Vinicius je asistirao posljednjem dobitniku Zlatnog globusa Benzemi da postigne gol. Naknadno su dvije strane postigle gol između klubova, a konačni rezultat je također fiksiran u pobjedi Real Madrida 5-3 nad Yadh Crescentom.

Ovo je peti put da Real Madrid osvaja FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, a to im je ujedno i 100. naslov prvaka. Real Madrid je pet puta prošao u finale turnira i nikada nije izgubio prvenstvo. Vrijedi spomenuti da je ovo ujedno i uzastopni poraz Riyadh Crescent Victoryja. U dobi od 22 godine i 214 dana, Vinicius je nadmašio Messija i postao najmlađa osoba koja je dvaput zabila gol u finalu FIFA Svjetskog klupskog prvenstva.

Veteran Kroos, koji nosi jeftini Benzema dres, dominirao je Svjetskim klupskim prvenstvom šest puta s Real Madridom i Bayernom, postavši prvi igrač u povijesti tog natjecanja. Trener Ancelotti vodio je Real Madrid i Milan da tri puta osvoje turnir, izjednačivši rekord koji dijele Guardiola i Bianchi. Dosad je u trenerskoj karijeri osvojio devet naslova prvaka s Real Madridom, čime je postavio novi rekord za jedan klub.

Odgovori