Trenutno pregledavate Rashford ponavlja izvrsnost Svjetskog kupa kako bi pomogao Manchester Unitedu da pobijedi

Rashford ponavlja izvrsnost Svjetskog kupa kako bi pomogao Manchester Unitedu da pobijedi

U sezoni Premier lige 2022-23, Manchester United će ugostiti Leicester City kod kuće. U prvom poluvremenu De Gea u Manchester United Nogometni Dres 2023 upisao je uzastopne obrane. Rashford je zabio sam gol. U drugom poluvremenu Fred šalje asistenciju. Rashford je opet dva puta zabio golom iz jedne ruke. Udarac je bio uspješan, a na kraju je Manchester United kod kuće pobijedio Leicester City 3-0, zaostavši samo 3 boda za Manchester Cityjem na ljestvici.

Rashfordova sposobnost da zabije 16 golova u 17 utakmica nakon Svjetskog prvenstva nadmašila je Harlanda, golgeterskog ludaka u prvoj polovici sezone, s prosjekom većim od 1 gola po utakmici. U ovoj kampanji, Rashford je dovršio dvije velike prekretnice: 7 uzastopnih golova na domaćem terenu u Premier ligi, odmah iza Rooneya (8) i Ronalda (10), postavši treća osoba u povijesti momčadi; Postigao je 24 gola, stvorivši osobni strijelski rekord u jednoj sezoni, i jedan više od golova momčadi Chelsea u Premier ligi.

Vrijedi spomenuti da je u ovoj kampanji De Gea, koji je nosio Rashford dres, upisao i 180. čisti gol za Manchester United. Ovo je također izravno izjednačilo rekord momčadske povijesti legendarnog vratara Manchester Uniteda Schmeichela. Osim toga, navijače Manchester Uniteda jako je razveselio i Sancho koji je ušao s klupe i postigao gol. Postigavši nakon utakmice De Gea, B Fee i Rashford izjednačili su najviših 8 koševa na utakmici.

Odgovori