Trenutno pregledavate Pariz gubi od Rennesa i gubi bodovnu prednost

Pariz gubi od Rennesa i gubi bodovnu prednost

U 19. kolu Ligue 1 sezone 2022/23 Paris Saint-Germain je izgubio 0-1 na gostovanju kod Rennesa. Traore je postigao jedini gol na utakmici. Navijači u jeftini Mbappé dres 2022 bili su nezadovoljni, a smatrali su da je taktika razlog poraza Parižana. Paris je u posljednjih 6 puta ostvario 3 pobjede, 1 remi i 2 poraza od Rennesa. Paris je izgubio 2 utakmice u posljednje 3 prvenstvene utakmice, a vodstvo u ligi je palo na 3 boda.

U prvom dijelu utakmice, suočen s obrambenim rasporedom domaćeg Rennesa, Parizu je malo nedostajalo gola. U 64. minuti utakmice Hamari Traore zabio je za Rennes. Mbappe, koji je nosio Paris Saint Germain PSG dres 2023, imao je priliku za izjednačenje, ali je promašio jednu priliku s previsokom loptom. Parižani su na kraju u gostima izgubili 0:1. Nakon ovog kola Paris Saint-Germain je i dalje vodeći na ljestvici Ligue 1, ali je prednost smanjena na 3 boda.

Paris Saint-Germain izgubio je nakon 3 kola u drugom kolu i trenutno je na vrhu ljestvice sa 47 bodova. U ovom kolu, zbog pobjede Lensa iza njega, prednost Pariza smanjena je na 3 boda. Nakon što je Rennes pobijedio u ovoj utakmici, njihovi su bodovi dosegli 37 bodova, čime su zauzeli peto mjesto na turnirskoj ljestvici.

Odgovori