Trenutno pregledavate Nedostatak sreće! Vlahović nije pridonio pobjedi Juventusa

Nedostatak sreće! Vlahović nije pridonio pobjedi Juventusa

Juventus je 13. ožujka u 26. kolu Serie A na svom terenu igrao protiv 4V2 Sampdorije. Ova utakmica se može opisati kao vrlo uzbudljiva, dvije momčadi jure jedna za drugom, no Juventus je nešto bolji i dobio je utakmicu s dva pogotka prednosti. Eruptirali su navijači u Juventus dres 2023 s crno-bijelim prugama.

Juventus je dobro započeo, postigavši dva gola unutar 24 minute prvog poluvremena, povećavši svoje vodstvo na 2-0. Ali ova sreća nije dugo trajala. Sampdoria je također postigla dva uzastopna pogotka u 31. i 32. minuti za izjednačenje. Srećom, Juventus je u drugom dijelu vratio inicijativu. U 64. minuti Rabiot je dvaput pogodio i postigao drugi pogodak na utakmici. Pred kraj utakmice 19-godišnji Sule pogodio je gol koji je Vlahović promašio glavom i postigao svoj prvijenac u Serie A. Juventus Tus je s 4:2 pobijedio Sampdoriju.

Iako je Juventus slavio, Vlahović nije bio baš sretan jer mu je ovo bio 8. udarac, a jedanaesterac je bio obranjen. Ovo loše stanje je trajalo dugo, a on je također Toliko tjeskobe, bilo je tako tužno. Nadam se da će što prije moći popraviti svoje stanje, a idući put ga mogu vidjeti kako obuče jeftini dres i postigne prekrasan gol!

Ovo je 5. pobjeda Juventusa u zadnjih 6 ligaških utakmica. Iako su ispali od lige Serie A s oduzimanjem 15 bodova, nedavno su valom uzastopnih pobjeda još jednom dokazali svoju snagu i ponovno ugledali svjetlo Lige prvaka. , Iako su znali da je ovo vrlo težak put, zbog toga nisu odustajali, nego su se trudili izvući svaku pobjedu. Liga prvaka im je i dalje cilj. Pričekajmo i vidimo njihove rezultate!

Odgovori