Trenutno pregledavate Declan Rice odbio je produžiti ugovor s West Hamom

Declan Rice odbio je produžiti ugovor s West Hamom

Kako se navodi, kako bi mogao sudjelovati u Ligi prvaka, Rice, koji nosi nogometni dres, odbio je obnoviti ugovor s West Ham Unitedom. West Ham United spreman ga je prodati sljedećeg ljeta. I Chelsea i Manchester United iskazali su interes za engleskog veznjaka. Ipak, West Hamova tražena cijena za Ricea neće biti niža od 150 milijuna funti.

Riceov ugovor s West Hamom istječe 2024. godine, a ugovor uključuje klauzulu o obnovi na godinu dana. Prije toga, Hammersi su slali ponude za obnovu s tri boda, koje je Rice sve odbio. Rice se nada sudjelovanju u Ligi prvaka, ali istovremeno vjeruje da je njegova želja teško ostvariva u West Hamu, pa traži transfer. West Ham planira ponovno prodati Ricea idućeg ljeta, što može maksimizirati naknadu za transfer veznjaka.

West Ham ne planira poslati Ricea nakon otvaranja zimskog prozora u siječnju, a Rice neće preuzeti inicijativu da podnese zahtjev za transfer. Ali Riceov odlazak bit će neizbježan. Chelsea, Manchester United i Manchester City prate igrača. Rice je došao iz Chelseajeve omladinske škole i trenutno je kapetan Čekićara. Rice je dosad odigrao 39 utakmica u Engleska dres 2022 reprezentacije. S reprezentacijom je ranije sudjelovao i na Svjetskom prvenstvu 2022.

Odgovori