Trenutno pregledavate Chelsea potpisuje desnog beka Lyona Marla Gusteaua

Chelsea potpisuje desnog beka Lyona Marla Gusteaua

Chelsea je službeno najavio potpisivanje 19-godišnjeg desnog beka Gusta iz Lyona koji nosi Messi dres, s ugovorom do lipnja 2030. Navodi se da Gustov transfer iznosi 30 milijuna funti. Gusto se neće odmah pridružiti Chelseaju, bit će iznajmljen Lyonu na pola sezone. Momčadi se službeno pridružio u lipnju ove godine.

Marlo Gusto završio je trajni prelazak iz Lyona u Chelsea. Gusto je igrao u francuskoj U21 reprezentaciji. Odrastao je u Lyonovoj omladinskoj momčadi i debitirao je u prvoj momčadi u siječnju 2021. Sljedeće sezone, Marlo Gusteau postat će redoviti starter Lyona, kako na domaćem terenu tako iu Europi, zabivši četiri asistencije u 30 nastupa u Ligue 1, dok je također pomogao momčadi doći do Europske lige 1. /4 finale.

Chelsea očajnički treba desnog beka, s Reeceom Jamesom koji je drugi put ove sezone izostao zbog ozljede, a pouzdana zamjena za Jamesa je prioritet već neko vrijeme, jer njegova kvaliteta pada kad god je odsutan. S obzirom da će Gusto imati samo 19 godina i da je imao fantastičnu sezonu u Ligue 1, on je savršen izbor da nosi Chelsea Nogometni Dres 2023.

Odgovori